- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Van egy K42Jv notim, és olyan gondom van vele, hogy mostanában mintha nem hűtene rendesen. Ha csak a Chrome megy, és semmi más, akkor is 60 fok feletti a proci hőmérséklet, és 3000 környékét pörög a ventilátor. Ha már valami komolyabb programot is futtatok, vagy a Chrome mellé bejön egy Winamp, 1-2 pdf, meg esetleg még valami, akkor pedig már 70 fok fölé mászik a hőmérséklet, és a venti is 4200-at pörög. Tegnap pedig Artlantis renderelés alatt 85 fok lett a proci, és teljesen lehalt minden. Eddig ez nem volt így...
A kifújt levegő viszont még ekkor sem volt meleg. Azt éreztem, hogy tolja veszettül kifelé, de hogy nem volt 80 fokos, de még szerintem 50 fokos sem, az is biztos. A gép 2 éves múlt, gari már nincs rá, kifújni próbáltam kis kompresszorral még a múltkor, de a helyzet nem változott, és amúgy is rendszeresen szoktam takarítani. Ötletek?
Nekem mintha úgy tűnne, hogy nem képes a hűtő átvenni a meleget. Lehet, hogy a pasztázás öregedett el? Vagy próbáljam meg szétszedni a gépet, és úgy kitakarítani a hűtőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest