Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2731) sunny474111 válasza Djatis (#2725) üzenetére


sunny474111
tag

Igen,bárki aki teheti olyan üzletből vegye ami kizárólag notebook-okkal foglalkozik. IPON-tól semmiképp! 3 nap után max ánusz gyöngyöt kapsz tőlük,cserét,pénzt vissza semmiképp.
Ha a fekete képernyőktől eltekintek amik telepítésnél voltak eddig úgy tűnik szuperál a cucc. A teljesítmény tényleg nagyon jó notihoz képest. Viszont akinek fontos a jó szervíz,minőség,és főleg a hangzás,mondván h gémer és az se lenne utolsó szempont annak semmiképp sem ajánlom.
A gépről kb így mostanra alakult ki a véleményem:

+erős hardver
+fasza design,hűtés
+kijelző

-gyári hibák (lásd asus rog fórum)
-szoftveres hibák tömkelege (rog fórum)
-a hang egy tragédia,ha megcsinálják a realtek drivert is max elfogadhatónak minősítem
-harmat gyenge,lassú support/szervíz. Itt megjegyzem a fix direct-nél normális hangnemben beszéltek velem,megértették a problémám és próbáltak segíteni,legyen ez a mentségükre. Viszont az anus maga elképesztően bunkó egy társaság. X-szer hívogattam őket,hogy mi van a géppel. Még le se szartak,lekezelően beszélnek az emberrel,semmire se képesek,még információt se tudnak adni a géppel kapcsolatban,mikor lesz kész stb.,ha nem baszogatja az ember őket az életbe nem lesz az embernek gépe,így is 1 hónapba telt egy rohadt alaplap csere,mert képtelenek voltak alkatrészt szerezni. Egyszóval csillagos 1-est adnék az asusnak.

Szerk:Ez egy teljesen szubjektív vélemény,kinek a pap,kinek a papné.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.