Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
kovacszk
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Soha nem tanultam angolt ezért csak az megy amit saját kút fejből tanultam az meg csak az életben maradáshoz elég, azt a numerikus +- nem próbáltam mert pont előtte jöttem rá erre az esc!!
Isten álgya az Abit biosokat ém már úgy meg szoktam hogy nem is tudnék élni nélkülük hál isten ezé az MSI deszkáé is hasonló :))
De csak winfos telepítésénél az esc egyszerűbb nem de???
Aktív témák
Aktív témák
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi