Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezura
tag
Hi all!
Csak a véleményeteket szeretném kérni, mert én még nem jártam ilyen cipőben. Pontosan memória problémám van valószínűleg.
Történt, hogy tegnap vettem még egy 512MB DDR 400 RAM-ot. Ja a gépem ASUS A7N8X-X, B2500+, 512MB SAMSUNG RAM. Amit vettem memót Hynix márkájú.
Berakom a gépbe fel is ismeri, XP bebootol, majd jöttek az érdekes jelenségek. Szinte minden program leállt, amit elindítottam 5mp-2 perc közötti intervallumban. Az AIDA el sem indult. Na akkor próbáltam variálni a memókat a slotokba, ugyanúgy rossz volt. Kivettem a „régi” memót, az újjal az XP bejelentkező képernyőjénél mindig újraindult a gép. Új ki, régi vissza, minden normális.
A kérdésem az lenne, hogy egy hibás memória ezeket a jelenségeket produkálja? Memtest-et nem tudok futtatni, nincs Floppy meghajtóm. Amit viszont észrevettem, hogy a lábak közül az egyiken az aranyozott bevonat hibásnak tűnik, mintha nem lenne teljesen rajta (sötét foltokat látni a lábon)
Még egy kérdés: ha visszaviszem hivatkozhatok arra, hogy probálják ki azonnal és ha nem jó rögtön cseréljék? (Ha jól tudom 3 napon belül kötelesek kicserélni)
Most olvasom a topic-ba, hogy igen kényes a lap a memókra. Öcsémnek ue a lapja van 1 Noname 256 egy 256 és egy 512 Hynix mellet és megy rendesen neki. ?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest