Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Na én béta nélkül ránéztem ismét a játékra, sikerült végre kigugliznom, hogy miért látom furán a vr képét. Hátha másnak is akad ilyen gondja, így megosztom. Ki kell kapcsolni minden dlss-t, fsr-t, ami éppen be van kapcsolva! Na és persze ezt csak non-vr módban lehet megtenni.
Aztán le kellett vennem vr low-ra, hogy simán fusson (egy 4080-al). Persze ez csak azt jelenti, hogy egy autóval a pályán futott simán. De egyébként így sem volt nagyon csúnya, csak kicsit homályosabb, mint kéne. De így végre nagyon jókat tudtam autózni, mert képernyőn én már csak szenvedek az ívekkel, meg a féktávokkal.
Pluszban beállítottam a Simagic javaslatait az FFB-hez és nagyon kedvemre való lett az is, meg még beállítottam a shakereket és reaktorokat, így végre életre kelt nekem a játék! Bár pár dolog sajna hiányos, kerékkipörgést nem tud, vagyis gondolom a telemetriából nem megy át az erre vonatkozó adat. De így már volt ABS-em, és keréklbokkolásom, ha 0 ABS-el, vagy olyan kocsival mentem, volt úteffekt, meg motor zizgetés és váltás effektek is. Így már egész jól éreztem magam.
Szerintem a vezetés élmény és a fizika már most is nagyon király, legalábbis az én szám íze szerinti. Érdekes, hogy így beállítva mindent, azonnal otthon éreztem magam a kocsikban, pedig a sima AC-ben ez sosem történt meg velem, ezért alig használtam azt a szimet.
Kipróbáltam persze egy-egy 20 fős versenyt is, de akkor a vr teljesítmény már nagyon ótvar volt, na meg az AI az inkább pre-alpha állapotú, mint akármi más, nem nagy élvezet velük küzdeni.
Szerintem nagyon ígéretes az EVO!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest