Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Project carsról nemtok nyilatkozni, mert az én szemeben az egy árkád (aztán megint jönnek azt letámadnak hogy denem, mert kishamilton és a többiek "tesztelték"
). Rfactort próbáltam, nekem az nagyon nem jött be. Irritálóan durván csúszkálnak a kocsik, grafika 5 évvel ezelőtti szint kb, mod-ok nem igazán voltak.(legalábbis mikor még próbáltam alig volt gyári kocsi meg pálya)
Nekem perpill az AC a best, feeling + irtányításra. Persze vannak kissebb hibái, de előbb utóbb biztos kijavítják őket. -
Jack@l
veterán
Bőven elég jó kocsi van benne alapból, de ha az nem lenne elég, tonnaszámra van hozzá mod. (nagyjából fele ezeknek igen jól megcsinált)
http://www.igcd.net/game.php?id=1000009050&width=1920&page=1
Ha lesz leárazás, csapj le rá. -
JDMKid
tag
-
KaraDani
addikt
Az alapból a játékban levő tartalom több.
rF2-ben is van online mód, viszont ott nincs az alap telepítőben az összes gyári tartalom, külön szedheted le ami téged érdekel. Ha esetleg ezt nem tudtad volna és azért csodálkoztál volna, hogy miért van olyan kevés tartalom alapból
rf2 download page
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Rfactort próbáltam, nekem az nagyon nem jött be. Irritálóan durván csúszkálnak a kocsik, grafika 5 évvel ezelőtti szint kb, mod-ok nem igazán voltak.(legalábbis mikor még próbáltam alig volt gyári kocsi meg pálya)