Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csapoati #5193 üzenetére
leginkább azért mert annyira lóf@x a 10 euro ezért a DLC-rt, hogy érthetetlen felemlegetni az EA 50%-t, ezt írják a legtöbben, leginkább mindenki azon van kiakadva hogy ez így lopás, meg hogy nagyon olcsó.
..
személy szerint én azt nem tudtam meg hogy most az a baj hogy nekünk EA tulajoknak nem lett még ennél is olcsóbb, vagy az hogy a nem EA tulajoknak nem lett drágább. Mert nálam itt ki is merül a téma, ..ha nekem az ár jó, akkor nem vágom mit is várok a felvetéstől.De nem akarok további vitát, jobban érteném ha az ár nem lenne jó,...de az ár jó..sőt, akkor és innen nem vágom a többit, azt sztem értelmetlen lenne kérni hogy a többieknek legyen drágább. ...na mindegy nem vágom, ez még nem is lenne gond, részemről az volt az ami miatt pöccentem, hogy ez 'gennyes' dolog lenne.
Bár a Next Car Game, amit kb. 1 hónappal később vettem meg mint az AC-t, 2013 decemberében, ..tartana itt
-
barcalaci84
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest