- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Devil
tag
Köszi mindenkinek a probléma megoldódott. Semi köze nem volt a VGA hoz.
Az alaplap finnyás a proci behelyezésre. Néhányszor ki be rakosgattam a procit és a probléma egyszer csak eltűnt. Ismerős szerelő szerint nem volt benne elég mélyen... amit furcsálok mert a hűtőborda olyan erővel nyomta be hogy én már azt hittem átszúrja az alaplapotDe mégsem.
Tanulság mégis erőböl kell megoldani a problémát. Lehet hogy érzékeny cuccok ezek de ha nem működik ÜTNI KELL!!
/*Jah és részemről topic zárható*/ -
Zofren
aktív tag
mi 30 gépet raktunk ossze nemrégen ilyen lappal, de semmi probléma nem volt veluk. csak bátoritani tudlak.
-
Devil
tag
Na azt az alaplapot kicserélték tegnap mert rossz volt adtak egy ugyan ilyet de a probléma maradt ugyan az. Lehetséges volna hogy 2 alaplapot fogok ki egymás után ami rossz?
Vagy velem van a baj??????
Csendbe zümmög nem sípol nem villog. Semmi jelét nem adja annak sem hogy egyátalán csinálna vmit azon kívül hogy a tápot bekapcsolja s áramot ad a proci hűtőre.
A gép minimumon van azaz csak lap proci memóra +táp. Semmi egyéb periféria.
Vigyem vissza ezt is hogy rossz? De ha adnak még 20 ugyanilyn lapot és mind ezt csinálja akkor mi a halál legyen? -
cherockee
aktív tag
nekem szintén volt valami hasonlo, probálj egy bios cmos null-t, és utána nagyobbra rakni a vganak rendelt ram mennyiségét...
-
Devil
tag
Hali!
Vettem egy Asrock P4VM800 as lapot összerakom a gépet proci hűtő minden bele. Elindítom megy minden. Gondolom király akkor rádughatom a CDt is. Rádugom a CD olvasót erre baszik rám a videokártya, nem kapcsolja be a monitort. Lehúzom a CD olvasót a gépről de már így sincs kép.
Nincs valakinek 5lete mi a halál lehet ezzel a fossal???
Már 100 szor ki be dugogattam mindent. (Másik monitort sem kapcsol be)
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest