- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Devil
tag
Köszi mindenkinek a probléma megoldódott. Semi köze nem volt a VGA hoz.
Az alaplap finnyás a proci behelyezésre. Néhányszor ki be rakosgattam a procit és a probléma egyszer csak eltűnt. Ismerős szerelő szerint nem volt benne elég mélyen... amit furcsálok mert a hűtőborda olyan erővel nyomta be hogy én már azt hittem átszúrja az alaplapotDe mégsem.
Tanulság mégis erőböl kell megoldani a problémát. Lehet hogy érzékeny cuccok ezek de ha nem működik ÜTNI KELL!!
/*Jah és részemről topic zárható*/ -
Zofren
aktív tag
mi 30 gépet raktunk ossze nemrégen ilyen lappal, de semmi probléma nem volt veluk. csak bátoritani tudlak.
-
Devil
tag
Na azt az alaplapot kicserélték tegnap mert rossz volt adtak egy ugyan ilyet de a probléma maradt ugyan az. Lehetséges volna hogy 2 alaplapot fogok ki egymás után ami rossz?
Vagy velem van a baj??????
Csendbe zümmög nem sípol nem villog. Semmi jelét nem adja annak sem hogy egyátalán csinálna vmit azon kívül hogy a tápot bekapcsolja s áramot ad a proci hűtőre.
A gép minimumon van azaz csak lap proci memóra +táp. Semmi egyéb periféria.
Vigyem vissza ezt is hogy rossz? De ha adnak még 20 ugyanilyn lapot és mind ezt csinálja akkor mi a halál legyen? -
cherockee
aktív tag
nekem szintén volt valami hasonlo, probálj egy bios cmos null-t, és utána nagyobbra rakni a vganak rendelt ram mennyiségét...
-
Devil
tag
Hali!
Vettem egy Asrock P4VM800 as lapot összerakom a gépet proci hűtő minden bele. Elindítom megy minden. Gondolom király akkor rádughatom a CDt is. Rádugom a CD olvasót erre baszik rám a videokártya, nem kapcsolja be a monitort. Lehúzom a CD olvasót a gépről de már így sincs kép.
Nincs valakinek 5lete mi a halál lehet ezzel a fossal???
Már 100 szor ki be dugogattam mindent. (Másik monitort sem kapcsol be)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest