Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
na még egy bíztató idézet az előbbi linkből, aztán bekussolok, de tényleg nagyon akarom reklámozni a Voidot, meg úgyis vagyunk vagy 3-4-en akik egyáltalán az exe-ig eljutnak...
"What follows is more of a guide then a walkthrough, but since people search rather for the latter… This guide does not tell you step by step what to do (the game is too open for that anyway), but rather gives you directions on how to handle things/tasks best (and when)."
-
frame>24
addikt
Helyes, HELYES, jó tett helyébe jót várj!

Most belinkelem a letölthető .pdf strategy guide/végigjátszást!
Nem szégyen ez és NEM KELL rögtön végigolvasni (én sem tettem), mert az elején még csak 1-2 hasznos általános(taktikai) tanács van, ami önmagában nagyon sokat segít az alapvető stratégia megértésében!
Mivel Wolrd of tanks témakörben kialakult egy tarthatatlan helyzet, és pangás van, lehet újból nekivágok én is, valahol van kedvező save állásom is talán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
Figyelj csak, HaaS, ha tetszik ez a varázslatrendszer (rajzolós), az abszolút elvont, ugyanakkor képileg szép világok, ÉS a kihívás, akkor azonnali jelleggel próbáld ki a ===--> The Void <--=== című játékot!
Sokat elárul a nehézségéről, hogy van hozzá könnyítő PECCS, beszarás! Én el is akadtam benne, asszem 4 próba után feladtam, az utolsó játék előtt elolvastam egy guide-ot is... De nem fogom megpeccselni, egyszer tuti végignyomom rendesen, de ahhoz nyugalom kell, nem a melós hétköznapok és rövid hétvégék!
Vannak benne egészen jól megrajzolt meztelen nők is, már ezért megéri, lol.
Boss-ok elég durvák benne.És akkor kis ízelítő!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest