Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Nagyon várom már a játékot. Sokkal közelebb állnak hozzám a mai harcjárművek mint a II. világháborús gépek. Kíváncsi vagyok el tud e csábítani a WoT mellől.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Angel1981 #29 üzenetére
Azért mert bizonyos mértékig, a készítők által is elismerten WoT klón nem, hinném, hogy ugyanazt az életutat és eseményeket érné meg ez a játék is. Most az Obsidian-ról beszélünk akik már letettek pár játékot az asztalra, nem ez a játék lesz az utolsó amit készítenek és nem is a megélhetésre fogják használni olyan módon, mint a WG, akinek nincs más amiből pénzt harácsolhatna. A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz. Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Angel1981 #31 üzenetére
"Ez nekem új, pedig 6500 csatánál járok a wotban."
Én is több mint 6300-meccsnél járok és a meglátásom továbbra is az, hogy létezik az általam említett jelenség.
A proci forgatási szögét sikerült eltalálni azóta?
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Szeretnék becsatlakozni a játékba és kérdezném, hogy van e valami jó kis összefoglaló valahol tippekkel és hasonló dolgokkal? WoT os múltam van, nem tudom abból mit lehet itt kamatoztatni.
-
egyedülülő
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a több perces várakozási idők normálisak? Most kezdtem a játékot, de pvp meccsre bejutni nem nagyon tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest