- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
florameow
csendes tag
Most vettem meg én is pár hete! De nagyon lassan haladok, és mindig jön valami nagyobb dínó, aki megöl.
Van valami tippetek esetleg az elejére? Multiplayer szervereken játszottam. Érdemesebb esetleg single playert tolni az elején? Mennyire érdemes bázist építeni vagy inkább mászkáljak és próbáljak felfedezni?
Melyik dínókat érdemes először tamelni?Van ennek egy ilyen arena változata is. A survival of the fittest. Azzal szoktatok játszani? Az is nagyon nehéznek tűnt így elsőre. Mindig hamar meghalok és utána tök sok idő, mire újra elkezdődik egy meccs. Biztos én csinálok valamit rosszul. Be szoktam szaladni középre pár cuccért, de próbáltam már azt is, hogy rögtön elindulok az erdőbe és elbújok, akkor kicsit tovább maradtam életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest