Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
florameow
csendes tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Köszi a válaszokat, ez a megnövelt értékes Single Player nagyon bejött. Csomót tanultam így. Már fogtam egy trikeot. ^^ Így azért élvezetesebb a játék. Hamarosan megpróbálom újra multiban is azthiszem.
-
florameow
csendes tag
Most vettem meg én is pár hete! De nagyon lassan haladok, és mindig jön valami nagyobb dínó, aki megöl.
Van valami tippetek esetleg az elejére? Multiplayer szervereken játszottam. Érdemesebb esetleg single playert tolni az elején? Mennyire érdemes bázist építeni vagy inkább mászkáljak és próbáljak felfedezni?
Melyik dínókat érdemes először tamelni?Van ennek egy ilyen arena változata is. A survival of the fittest. Azzal szoktatok játszani? Az is nagyon nehéznek tűnt így elsőre. Mindig hamar meghalok és utána tök sok idő, mire újra elkezdődik egy meccs. Biztos én csinálok valamit rosszul. Be szoktam szaladni középre pár cuccért, de próbáltam már azt is, hogy rögtön elindulok az erdőbe és elbújok, akkor kicsit tovább maradtam életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest