- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám, ami már teljesen kiakaszt.
Van itthon több futó ESP32-m, több éve programoztam őket, viszont most hadrendbe állítanék még néhányat. Sikeres flashelés után egyszerűen nem jelennek meg a wifik közt. (esp32 dev, esp32 c3 super mini, lillygo t-dsiplay s3 stb). Próbáltam több programot, gyári firmwareket, sőt még nerdminert is, flash ok, de nem jelenik meg az ssid. Serial monitoron látom, hogy AP módban indulnak. Vicc az, hogy próbából egy egy működőre ráflasheltem ugyanazt a programot amivel működött és azóta az sem látszódik. Kábel-táp-bootmód-rossz program szerintem kizárható, mi lehet még? Szolgáltatói router miatt lehet? Pc-telefon, mindenről próbáltam.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest