- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
-
Janos250
őstag
válasz
szaci92 #3083 üzenetére
Békéscsabáról 550 Ft a posta, Kínából ingyenes. Így felébe sem kerül, bár kétségkívül lassabb.
[link]
"the chip can supply a maximum current of 600mA per channel, the L293D chip is also what’s known as a type of H-Bridge."A másodikat meg véletlenül sem a ...-ról rendelném meg, mert az a csaj semmit nem csinál, csak a Te címedre megrendeli ugyanúgy az ebayről, csak pofátlanul mellétesz még némi pénzt.
[link]
("2-phase stepper motor the 800mA continuous current output capability per channel")
Így kerül a postával együtt 279 Ft-ba kerülő panel 800 Ft-ba, vagyis a pénz több mint fele lenyúlva!Én ezt vettem 400 Ft-ért (postával együtt), de nem tudok eredményről beszámolni, mert közben más dolgokkal foglalkoztam.
[link]
("Drive current: 2A(MAX single bridge)Max power: 25W")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged