- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PC4200 #14731 üzenetére
Csak "Arduino" nevű kontroller létezik vagy tíz féle, ehhez jön még több tucat Arduino IDE-be integrált vezérlő, mint az ESP-k, meg különböző ARM alapú lapok. Szóval ez így nem szűkítette le.
Arduino alatt az UNO-ra gondolsz?
Az sem volt eddig világos, hogy "távirányítás" alatt mit értesz. Én azt hittem valóban irányítani szeretnéd (gáz, fék, kormány stb) de a 3 gomb alapján nem ez a terv. Akkor mi?
Ha központi zárat, meg ülésfűtést szeretnél távolról kapcsolni, ahhoz elég lenne egy-egy ESP8266 az autóba és a távirányítóba, a kettő között WiFi kapcsolattal. -
dew28
aktív tag
válasz
PC4200 #14702 üzenetére
Ilyenre szerintem erdemesebb lehet a dron vilagbol ismertebb Flysky vevo.
Az FS-X6B szerintem jelenleg a legjobb vevő a Flysky távokhoz. Két antennás, cserélhető, tud 18 csatornát i-BUS-on, kicsi, könnyű, van fail safe és telemetria, rendelkezik felfogatási ponttal és alig kerül 3.000 forintba, ennél nem is kell több. Sokan szoktak aggódni a hatótávon, ezért kerestem erre egy videót, amiben az X6B-t és az IA6B-t tesztelték. Az eredmény 2.3 kilométer lett, szerintem ez mindenkinek bőven elég. Nekem másfél év alatt egyszer volt jelvesztésem, akkor is azért, mert egy sérült - propeller levágta - antennával repkedtem, és 400 méteren megszakadt a jel. Azért ez még így is elég durva hatótáv szerintem.
(via [link] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged