- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC4200
tag
Na írom is
Arduino UNO r3-al szeretném megoldani.
mivel ez régi autó így nem kell nagyon mélyre menni semmivel sem.
nincs can bus nincs ecu , immo stb
a központi zár ki-be nyitását illetve a motor indításás és leállítását szeretném távirányítóról működtetni.
célom az lenne hogy kb 50 m-ről tudjak neki parancsot adni. az se baj ha kevesebb.
lehet kapni komplett ilyen szettet pageres távirányítóval. ahhoz hasonlót akarok csak házilag
A távirányító alatt értek egy közönséges gépjármű távirányítót. nem pont azt akarom használni de kb olyan méretű lenne ideális
Köszönöm szépen -
dew28
aktív tag
Én azt hittem valóban irányítani szeretnéd (gáz, fék, kormány stb)
Detto.
Ha központi zárat, meg ülésfűtést szeretnél távolról kapcsolni, ahhoz elég lenne egy-egy ESP8266 az autóba és a távirányítóba, a kettő között WiFi kapcsolattal.
50m-re nem biztos#14731 PC4200
Ha leirnad a kokret feladatot, jobban tudnank segiteni. Az ado reszet is szeretned epiteni? vagy az egy 433MHz taviranyito? Biztos, hogy kell MCU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest