- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #21504 üzenetére
Gondolom a 32S ami fiókban van ide már harmatos.
Nem jól gondolod. De az OV2640 kamera, amit általában adnak hozzá, csak CIF méretben képes normál képkockasebességre, szóval kell egy jó kamera modul, de az szerintem drágább lesz, mint egy készre szerelt tolatókamera
Talán az OV5640 jó lehet, arra 720p60-at írnak.
-
válasz
Micsurin #21299 üzenetére
Én Újpesten vagyok, szóval írj nyugodtan, ha kell, de innen szerintem is sínen vagy.
Jó lenne végre úgy foglalkozni ezekkel, hogy nem a szakdogán ketcselek hanem mehetne szépen nyugiban a saját elektromos redőny projektem.
Az egyetemen ezt elképesztő nehezen tanultam meg kezelni. Amikor hajtásban voltam, és az agyam 150%-on pörgött folyamatosan, jobbnál jobb ötleteim támadtak különböző projektekre. Néha annyira jók, hogy az eredeti feladattól elment a kedvem... -
-
válasz
Micsurin #21293 üzenetére
Ez alapján már csak arra tudok gondolni, hogy forrasztás közben esetleg megolvadt belülről az adapter, és kontakthibás lett, vagy eleve az volt. Nekem van nem is egy ilyen adapterem, amiben nem olvasható a microsd kártya. Ha van másik adaptered, esetleg gyártsd újra...
A kártya egyébként gépről írható-olvasható maradt, ugye? -
válasz
Micsurin #20520 üzenetére
Hát ezt most így nem tudom sajnos, mert én nem futottam bele ilyenbe, mikor ezzel játszottam. De két dolog lehet:
1: túl nagy az áramfelvétel az USB portról, és kiold a polyfuse. Ezt könnyen tudod ellenőrizni, az UNO lapon az USB port közelében van egy nagyobb, lapos, zöld színű ellenállás, ez a polyfuse. Ha túl nagy az áramfelvétel valamilyen okból, ez felforrósodik és megszakítja a board tápellátását. Az ujjaddal tudod ellenőrizni. Mi van a boardra kötve?
2: elfogy a RAM a futás közben. Ha a példakódot futtatod, ez annyira nem valószínű, mert tesztelve lett, és már kibukott volna, ha gond van a kóddal. A hozzá való processing kódot is telepítetted a gépre? Próbáld ki, jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest