- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Johnny_vT #9942 üzenetére
Nekem az Instructables az egyik kedvencem. Gondolom egyértelmű de azért leírom: a keresőjébe beírod az arduino -t, aztán már csak győzd idővel :-) Egyébként gratula a drónhoz, és külön le a kalappal a leírás miatt!
-
fpeter84
senior tag
válasz
arduino projects, top 10 arduino project és hasonló kifejezésekre keresgélve rengeteg ötlettel találkozhatsz, valamint unalmas óráimban van hogy olyan oldalak arduino kiegészítő listáit nézegetem mint a banggood, dx, gearbest - utána persze nem feltétlenül ott veszem meg ha valami felkelti az érdeklődésemet, de ötlet gyűjtésre jó...
-
válasz
Nekem smart car, mega board, néhány mikrokapcsoló, IR reflektív- és résopto encoder tárcsával a motorokra, UH szenzor, Bluetooth a vezérléshez.
Második projekt egy rfid kártyaolvasó Monopoly és Gazdálkodj okosan társasjátékokhoz.
Utoljára egy eredeti C64 billentyűzethez csináltam custom usb illesztőt pro micro-ból egy Raspberry Pi-hez (Retropie emulátort építettem egy eredeti C64 breadbox házból). -
ecaddsell
aktív tag
válasz
Nekem CO2 szenzor (MH-Z14A), ami a mai napig megy és napi szinten használjuk. Nem mellékesen az egyetlen amit rendesen bedobozoltam (mini OLED kijelzőre írogatja az aktuális értéket meg a trendet).
Viszont mivel elsődleges, hogy ne veszítsd el a motiváltságot, lehet maradnod kellene a drón témában, amihez talán kevesebbeknek van itt ötlete (viszont a súly miatt kezdésnek húzós lehet mert paneleket építeni 0603-as meg 100 lábú CPLD alkatrészekből mint pl. a XC2C128 teljesen más mint evaluation bord-okból valamit összehuzalozni). Szóval nem árt a realitások talaján maradni, hogy ne legyen kudarc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest