Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
SOT23-as tokkal találtam én is. A tranzisztorokat már megvettem, meg igazából mindent, meg már meg is rajzoltam, hogy hogy kell összerakni, úgyhogy nem szeretném átvariálni, de köszi.
Még az elején is szóba jött, hogy egyszerűbb külön ic-vel, de már akkor is valami meg volt rendelve, de már nem tudom mi.
Ez az akksi, amit küldtél, 8Ah-s, azzal 2 nap alatt merülne le, 2-vel 4 nap alatt, úgyhogy azzal sem vagyok sokkal előrébb, pláne, hogy ezt belerakni sem tudnám a keretbe.
Azért kösz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az elején is szóba jött, hogy egyszerűbb külön ic-vel, de már akkor is valami meg volt rendelve, de már nem tudom mi.
Azért kösz mindent.
ekkold