- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
EBay -ről vettem, és egy darab szállítással valóban nem sokkal olcsóbb a Conrad -os 4eFt -nál, de ha többet vesz az ember már jóval kedvezőbb.
Az én órám egyelőre csak "deszkapanel" formájában van meg, szintén DS3231 -et használok, tettem rá gombokat amivel lehet az időt állítani, sőt bluetooth modult is, így android -os telefonról is állítható az idő.
De vannak esetek szerintem, amikor ezek sem elegendőek. Pl. ha az óra mondjuk egy buszváróterembe kerül. Oké, beüzemeléskor pontos, rendben. Aztán hónapokig, esetleg egy évig egész pontos, rendben. És azután ? Biztos hogy egy év után lesz olyan a helyszínen, aki még emléxik rá hogy van az alján 3 pici gomb amivel pontosíthatja ? Vagy biztos meg lesz még a telefonján az alkalmazás ? Ilyen meggondolásból akarnám - mintegy biztonságképpen - még a dcf modult is beizzítani.Az "egy kis átalakítást végzéséről" a DS3231 panelon írnál pár szót ?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Ulefone Armor Pad 4 Ultra (hőkamera, dual SIM, GPS, 8/256 GB, kempinglámpa, 11800 mAh akkumulátor)
- Asus Rog Strix GTX1080 8gb Advanced Edition
- Manli RTX3070Ti 8Gb
- ASUS TUF Gaming RTX 3060 V2 OC Edition 12G videokártya garanciával
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest