- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #7523 üzenetére
"Ha szerencsés vagy, akkor üzembiztos lesz. Ha nem, akkor sorra jönnek elő a pixelhibák aktív használat közben"
Van valakinek pixelhibás led szalagja? Ki tudná próbálni, hogy ha a 0 bit hosszát lényegesen lecsökkenti (mondjuk 0.25, vagy 0.2 microsecre), nem szűnik-e meg a hiba? Két szalagot próbáltam, az egyikben egy, a másikban két olyan pixel volt, ami gyakran hibázott egy idő után. Levittem a 0 bit hosszát, és megszűnt a pixelhiba. -
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #7523 üzenetére
Mivel nem ismertem a WS2813-at, rákerestem.
"250us or more of reset time, it won’t cause wrong reset while interruption, it work on the lower frequency and inexpensive MCU."
Ez egy fontos szempont lehet, ha nem akar az ember nyűglődni az interrupt letiltásával. Próbára rendelek is egyet!Smart home:
Vannak már rá példák. Én is ki akarom próbálni, de még nem jutottam odáig. Pl. Sonoff cuccok jól illeszthetők. -
vargalex
félisten
válasz
Teasüti #7523 üzenetére
A ws2813-at a pixelhibák miatt javaslod (ugye itt csak a hibás led nem fog működni, a mögötte lévőket nem befolyásolja)?
Elsőre egy hyperion-t (ambilight) próbálnék ki. Ehhez 60 led/m szalagot javasolnál, vagy kevesebbet?
Illetve lehet, hogy a gyerekeknek valami ébresztő napfelkelte "szimulátort" csinálok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen autót vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen routert?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged