- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ngabor2 #7476 üzenetére
Ha megnézed a relé adatlapját, azon rajta lesz milyen áram kell a tekercs stabil behúzásához.
Songle esetén pl. az 5V-oshoz 3,7V kell minimum. De Songle-ből van 3V-os is.
Viszont ezekhez az alacsony feszültségűekhez rendre 70 és 120 mA áram kell, szóval sehogy se ajánlott közvetlen az ESP lábára kötni őket. Tranzisztorral kell meghajtani és védődiódát kell berakni! -
Janos250
őstag
válasz
ngabor2 #7476 üzenetére
"Okozhat-e gondot" Tegyél be egy diódát!
"5V-os relét a 3.3 V-os jelszint kapcsolja-e"
Reléje válogatja, de mindenképp illesztő használata a korrekt.
"egy ilyen modul"
Na, olyan nem :-) (nézd meg, mit linkeltél!)
Az órákig járás nem probléma. Nekem kb egy hónapja megy egy ESP32 szerver kiakadás nélkül. Egy WiFi routerhez kapcsolódik, azon keresztül tudom a "világból" elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged