- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, egy csomoszor. En STM32 nucleo 64 boardokat szoktam hasznalni, mert azokra ra lehet pattintani az Arduino shield-et, ami jol jon, ha van par monster moto shielded, meg solder breadboard shilded.
Mondjuk az arduino frameworkrol leszoktam, mert van a gepemen IAR, es ott megy a debug rendesen. Az STM Studio pl. rohadt jo, latod a kulonbozo baltozokat a kepernyon, hogyan valtoznak. Itt a videon mondjuk Keil van, de bemutatja, mit lehet az STM Studio-val alkotni. Popec! [link] -
Janos250
őstag
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, UNOnál néhányszor. Ezért én már szinte kizárólag csak STM vagy ESP kontroller alapú boardokat használok. Sokkal gyorsabb, többet tud, korszerűbb, mellesleg még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest