Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Persze, egy csomoszor. En STM32 nucleo 64 boardokat szoktam hasznalni, mert azokra ra lehet pattintani az Arduino shield-et, ami jol jon, ha van par monster moto shielded, meg solder breadboard shilded.
Mondjuk az arduino frameworkrol leszoktam, mert van a gepemen IAR, es ott megy a debug rendesen. Az STM Studio pl. rohadt jo, latod a kulonbozo baltozokat a kepernyon, hogyan valtoznak. Itt a videon mondjuk Keil van, de bemutatja, mit lehet az STM Studio-val alkotni. Popec! [link] -
Janos250
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Persze, UNOnál néhányszor. Ezért én már szinte kizárólag csak STM vagy ESP kontroller alapú boardokat használok. Sokkal gyorsabb, többet tud, korszerűbb, mellesleg még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Revolut
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Debian GNU/Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold