- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, egy csomoszor. En STM32 nucleo 64 boardokat szoktam hasznalni, mert azokra ra lehet pattintani az Arduino shield-et, ami jol jon, ha van par monster moto shielded, meg solder breadboard shilded.
Mondjuk az arduino frameworkrol leszoktam, mert van a gepemen IAR, es ott megy a debug rendesen. Az STM Studio pl. rohadt jo, latod a kulonbozo baltozokat a kepernyon, hogyan valtoznak. Itt a videon mondjuk Keil van, de bemutatja, mit lehet az STM Studio-val alkotni. Popec! [link] -
Janos250
őstag
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, UNOnál néhányszor. Ezért én már szinte kizárólag csak STM vagy ESP kontroller alapú boardokat használok. Sokkal gyorsabb, többet tud, korszerűbb, mellesleg még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged