- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem értek a Linux-hoz, meg nem is szeretnék OS-el szarakodni.
De ezzel az erővel egy kiszuperált telefont is beágyazhatnék a projektbe, ami BT-n kommunikál.
Amúgy elsőre a BT-s megközelítés foglalkoztat inkább, de még vizsgálom egy Android GUI összerakásának lehetőségét különösebb IT tudás nélkül.
Tasker Widget készítőjével akár működhetne is, ha találnék egy jó beépülőt hozzá soros BT kommunikációhoz.Erről jut eszembe. Rendeltem egy HC-05 modult is, hogy megcsinálom a vezetéknélküli program feltöltést az Uno-ra, viszont kicsit ködösek az infóim.
Ugye a reset a modul LED kivezetésével történik, ami ha jól értem akkor aktív, ha van kommunikáció.
Ez idáig rendben is van, de ez nem fog nekem reset-elni programfutás közben minden egyes soros kommunikáció alkalmával? Mert ha újraindítja nekem az Uno-t egy Serial.read-nél vagy print-nél, akkor megette a fene az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest