Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Tankblock
üzenetére
Szia!
Sajnos nincs meg minden infóm, mert teljesen nulláról kezdtem ezt az egész Arduino-témát! 2020 év végén vásároltam itt egy használt, hiányos készletet, amit idő hiányában nagyobb kihagyásokkal tudtam csak próbálgatni azokkal a mintafeladatokkal, amit kaptam az egyik ismerősömtől. Ezek csak ilyen "basic" feladatok voltak (LED-villogtatás, DHT11 szenzor használata, RGB ledes fényjáték, ULM2003 driver egyszerű használata, stb...) Az eddigi összes programutasítást azokból ismertem meg. Az azokkal való kísérletezgetésből "tudtam meg" a feladatukat. Bonyolultabb feladatok felé még nem mentem el, mert a megfelelő tudásom/ismeretem még az alapokhoz is nagyon kevés!
A mikrokapcsolós végállásfigyelést eleve elvetettem, mert nincs elegendő hely ezeknek és a motor illetve az Arduino között 6-10Méter távolság lesz. Mechanikus közlőkerékkel akartam megoldani az erőátvitel korlátozását, de sajnos csak műanyaggal rendelkezem és fémből egyediben legyártatni egy vagyon lenne...ezt is elvetettem. Ekkor láttam meg azt a videót, amit linkeltem!
A kódja nélkül sajnos ezt nem tudom megvalósítani.EZ a videó viszont nagyon jókor jött! Sok 'leendő' kérdésre adott válaszokat és ráadásul Magyarul!
Bőven van még mit tanulnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kódja nélkül sajnos ezt nem tudom megvalósítani.
Bőven van még mit tanulnom!
ekkold