- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Dißnäëß #16815 üzenetére
bekapcsoláskor a timer 0-ról indul, elmegy mondjuk egy zenehallgatás alatt 234567-ig, ezt elmented. Következő bekapcskor ismét nullárol indul, de te hozzáadod a tárolt értéket, így igazából 234567-től 876543-ig fog mondjuk menni, és így tovább, nem kell naptár
Változók:
cső1, cső2, cső3, kondi1, kondi2, kondi_n+1cső1 cserélve 23214-kor utoljára, cső2 cserélve 65487-kor utoljára stb. mikor egy csövet cserélsz, csak azt tárolod el, amikor cserélted, így ahány paramétert figyelsz, annyi érték + 1 az időbélyeg amit tárolni ekll az epromban.
Teljesen felesleges az eltelt időt tárolni, és percenként írni, mikor elmented mikor lett cserélve, az idő meg telik, és kivonással bármikor megvan az eredmény
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dißnäëß #16815 üzenetére
Tehát: bekapcsolásonként lenne 1 eeprom írás. 3 + N darab értékkel, N még képlékeny, úgy 3-6 körül lenne kb, majd összeszámolom.
Ez szerintem nem sok, naponta 2x-3x használom, de néha elutazok, stb.. legyen napi 3 bekapcs (pesszimista becslés az eeprom kopásra) és akkor ez évente hasra gyorsan ~ 1000 bekapcs (ennél valszeg kevesebb lehet), 80 évre az ~80ezer eeprom írás, ha addigra nem ette meg a rozsda.
De majd lelakkozom a lábait vagy nem tudom..
Menni fog, vagy aggódjak ?
Én tuti bírni fogom, ízületes leszek addigra, meg csak 10k-ig hallok, de majd emelem a limiteket a duplájára, addigra a rommà használt csô is kiváló lesz. Látjátok, gondolok mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest