- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #16571 üzenetére
A Pascal nekem majdnem teljesen kimaradt, illetve egyszer, még az ősidőkben, telefonra akartam játékot írni, és a java-t túl bonyolultnak találva MIDletPascal-ban oldottam meg, ehhez megtanultam, majd teljesen el is felejtettem a Pascal nyelvet.
Én Basic-ben kezdtem C64-en, 6510 assembly-al folytattam, majd kb. 20 év kihagyás után PHP, kis Pascal, kis python (ezt meg a Symbian-on használtam, mert a Symbian-t is túl bonyolultnak találtam). Az assembly-t valamiért nagyon megkedveltem, úgyhogy az AVR assembly-t is megtanultam (legalábbis egy részét). A C-t a LEGO Minestorms miatt kezdtem el, aztán PIC-el próbálkoztam, de szerencsére jött az Arduino meg a C++.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged