- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #16571 üzenetére
A Pascal nekem majdnem teljesen kimaradt, illetve egyszer, még az ősidőkben, telefonra akartam játékot írni, és a java-t túl bonyolultnak találva MIDletPascal-ban oldottam meg, ehhez megtanultam, majd teljesen el is felejtettem a Pascal nyelvet.
Én Basic-ben kezdtem C64-en, 6510 assembly-al folytattam, majd kb. 20 év kihagyás után PHP, kis Pascal, kis python (ezt meg a Symbian-on használtam, mert a Symbian-t is túl bonyolultnak találtam). Az assembly-t valamiért nagyon megkedveltem, úgyhogy az AVR assembly-t is megtanultam (legalábbis egy részét). A C-t a LEGO Minestorms miatt kezdtem el, aztán PIC-el próbálkoztam, de szerencsére jött az Arduino meg a C++.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest