Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegyszer

addikt

válasz Tankblock #16321 üzenetére

Igen, nagycsaládos fronton tolom én is.
    Az enyém Peugeot Rifter.
    Amikor kerestem, az igények szerint volt egy rendelve (Talán a tolató kamera lett volna bele istenes még, de utólag már horror az ára). És a tesók közül igénynek megfelelő (hosszú, disel, nagyobb felszereltségű, 3 részben lehajtható hátsó üléses, dupla klímás) nem volt készleten, vagy még rendelhető se. Egy lett volna tán tesztautó, de volt vele egy kis gubanc. Fizesd ki most, fizesd a részleteket/biztosítást/kaszkót/adót, és 6 hónap és/vagy 2000km után kapod meg (a saját autód), 800000ft kedvezmény után. Hát az ára tetszett, a feltételek nem.

@Aryes #6317
    Igen, nekem is fura, de állítólag azért is teszi, mert ablak/tükör fűtés közben no a terhelés (valószínűleg jobban merül az akku, ergo a generátor nagyobb töltés ad vissza, azaz álló helyzetben is jobban pörög a motor, esetleg a start stop se aktiválódik ezáltal.

Számomra a legjobb megoldás az lenne, ha az ablak fűtés kapcsoló mondjuk egy RGB led formájában kék színnel adná vissza az infót, hogy ő most világol. Míg ha én fűtöm, narancs. Ha mindketten fűtjük (én is, ő is), akkor a keverék szín lenne.
    Csak valószínűleg ez nem olyan könnyen kivitelezhető.

Egyébként párhuzamosan kötik (pirosra pirosat, feketére feketét).

Valóban én csak arra gondolok gondoltam hirtelen, hogy az arduino 5V-ja ellen is védeni kell a ledet. Hát még a 12V elől. Csak azt nem vágtam, hogy bele épül az ellenállás magába a 3mm-es ledbe. Ezt egyikük se írta le így.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés