- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
nepszter1 #14220 üzenetére
Nekem nincs és nem is volt ékszletem, mindig azt vettem, amit használni szerettem volna. Ezt a megközelítést ajánlom, nano teljesen jó, és pár szenzor, gyakorolni kell a libek beillesztését, a programozást. Ami eszembe jut: csipogó, potméter, pár led, hozzá ellenállások, relé, hozzá tranzisztor vagy fet, fotodióda vagy fototranzisztor sötétedéskapcsolónak, passzív infra szenzor mozgásra kapcsolónak, mikrofonos szenzor hangkapcsolónak, kapacitív szenzor érintőkapcsolónak, feszültség szenzor, rs485 modul soros port kezeléshez, hőmérséklet szenzor.
Nem írtad, hogy a full nullában benne van-e az elektronika is, vagy csak az arduino és programozása. Ha benne, akkor a kimenő dolgokat nem is írom, mert az elektronikai ismereteket is igényel, főleg a 20 mA-nél nagyobb áramoknál.
Kicsit majd tanulni kell a programozást is, de az nem a hw résszel függ össze, ezért most nem írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest