Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
-
tiggger
csendes tag
válasz
JozsBiker
üzenetére
Köszi,tételezzük fel,hogy értem amit irtál,bár ez nekem egy hosszabb folyamat lesz
,mivel ennyire azért nem vagyok otthon a témában 
Minden bizonnyal rövidzárlatot csináltam,mert USB-ről túlhajtva nem volt,hisz csak PC-re dugtam...
A 12 voltos bemenetre raktak a gyárban túlfeszvédelmet,de az Usb-s ágra nem,ezért gondolom ott a problem,csak sajna nem tudom hol keresni....Nem is tudom érdemes e vele kinlódni....ha valami bagatel baja van,én meg rendelek egy másikat....hát..szét fog vetni az ideg
Egyszerűen nem értem,hogyhogy 12v -ról simán megy,usb-ről tojást lehet sütni rajta...Nem lehet valahogy megkerülni az usb-ről való tápellátást?Szóval,hogy programozni lehessen de közben 12v-ról üzemeljen? -
Pubszon
veterán
válasz
JozsBiker
üzenetére
Ha jól értem akkor kell egy jelenlegi idő(time) és egy késleltetési idő(lejarat).
És akkor tudom azt csinálni, hogy ha loopon belül megvizsgálom a time értékét (mondjuk 1.000.000ms) és a késleltetést mondjuk (5.000ms) akkor az addig fogja csinálni, amíg a time<lejárat+time lesz avagy 1.005.000 lesz a time.
Ezt értem is, de még azt nem tudom, hogy mit hol nézzek és hogy melyik paranccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold