Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
adatfalo
üzenetére
Hello,
Ha van wifi akkor ESP8266 re van One Task osztály: [link]
Azt mindenképpen tisztáznod kellene, hogy a pumpát is erről a tápegységről szeretnéd-e meghajtani. Én MOSFET tel mennék neki egy step up converterrel, aminek a tápjára tenném a FET et. A napelem cellát meg illene túlmértezin, ahogy az akksit is.
Sima arduino ha 8MHz belső clockal megy és 3V3 van használva is tud alacsony áramfelvételt, vagy akár még valamelyik AtTiny core is. Attiny13A van nekem sikerült lemenni 5,4 uA re a fogyasztással deepsleepre. Kérdés mennyire kell, hogy pontos legyen az az időzités.
Ha jó sacc / köblábra is akkor nem vesződnék semmilyen RTC vel, csak deep sleep és wakeupokkal számolgatnék mennyi van még hátra a 24 órából. Ha csak arra kell, hogy pl 2 hetet elmenjen amig nem vagy otthon és fontos, hogy battery + napelem kombó legyen. A TP4056 pl 1 cellának jó választás lehet. Az másik hogy az az egy cella mennyi ideig is fogja meghajtani azt a pumpát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OTP Bank topic
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Call of Duty: Warzone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold