- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ugyanezt próbáltam mogyorózni, de úgy látszik nem sikerült.
Mélykisülés ellen nem védettek = nincs benne elektronikus védelem.
A védelem növeli a belső ellenállást = a nagy áramúakba nem tesznek."Kis odafigyeléssel nincs gond a védetlen cellákkal sem"
Persze, de én jobban szeretem, ha védett. Ne nekem kelljen az összes akkumra vigyáznom, védje önmagát. Ha valaki nem veszi észre, és mélykisülés után újra feltölti, az tűzveszélyes. Nem mondom, hogy feltétlen kigyullad, mert a PDA-s időkben én is töltöttem fel az akkor méregdrága akkut úgy, hogy tűvel átszúrtam a borítását, és feltöltöttem olyan szintre, amikor már a védelem kiiktatódott, és újra használható volt. Ezek ugyanis - elvileg - végleg használhatatlanná váltak egy mélykisülés után, mert annak az akkori védelme nem engedte az újratöltést, ha az akku feszültsége egy bizonyos szint alá csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest