- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
1: Az ő megoldása nem jó? Vagy neki nem termelődik akkora hő?
2: Már küldtem korábban, hogy rendeltem LM2596-os Buck konvertert, ha ezt használom mondjuk úgy, hogy a lehető legkevesebb feszültséggel az 5V fölötti adapter feszültségét (pl. ha találok otthon 5,5-6V-osat) korlátozom le 5V-ra, az megfelelő lenne? (Mondjuk ezt csak kívül tudnám használni, mert beépíteni nem tudom a táblába a maga 23mm-es vastagságával, úgyhogy szívesebben használnám a 4. pontot lejjebb)
3: Egyszerre (múltkor elszámoltam, mert akkor 8-at írtam) 10 led világítana a mátrix miatt, Te 16-tal számoltál, miért?
4: Ha mondjuk találok otthon kb. 5-5,5V-os tápot, azt sem érdemes használni az Arduino belső fesz.szabályzójával?
(#945) gyapo11: az finom, értem, köszi.
De ez csak akkor lehetséges, ha akkora táppal is használod a panelt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest