- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
A busz vizsgálattal annyi a baj, hogy sajnos nem mindig jön elő. Folyamatosan kellene nézni pár óráig-1 napig, hogy meglegyen mi történik a hiba beálltánál.
Teljesen máshogy képzeltem el a 2 magot, kicsit túlozva úgy mint 2 külön kontroller. A leírásod alapján ha ez nem is okoz gondot, de nem jó megközelítése a programom felépítésének és elképzelhető, hogy tényleg nem szükséges 2 magot használni. Nekem onnan jött az elképzelés, hogy ha egyszerre akarok webservert futtatni, mellette mérni hőmérsékletet, akkor azt ne egymás után tegyem, hanem párhuzamosan. De jobban belegondolva lehet, hogy tényleg nem indokolt. Azt szerettem volna elkerülni, hogy ha lehet ne "akadjon össze" az espnow mondjuk hőmérséklet lekérdezéssel/NTP lekéréssel.
Mivel később a hőmérséklet olvasás 5-10 percenként történne, ezért elegendő, ha cora 0-ra rakom, ahogy írtad az nem gyakran fut le úgy se, ami meg gyakoribb átteszem core 1-re.
Emellett amit te és (#9281) Tankblock is említ, meg kellene néznem esetleg más könyvtárral is a hőmérséklet kezelést.
(#9281) Tankblock
Úgy érted hogy alapból az esp32 wire könyvtár nincs jól implementálva? Ha viszont nem azt használom, akkor ha jól sejtem te ESP-IDF I2C használatát javaslod. Jó lenne egyszerűen megoldani magasabb szinten, arduino alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold