- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #9072 üzenetére
Arduino alatt is lehet használni az idf függvényeket, miért jobb szerinted ha arduino teljesen ki van hagyva? Az IDE sajnos nem a legszélesebb körben használható program. Azt sajnálom én is hogy egy STM32-es Kiel-hez vagy AVR studiohoz képest "butább" program. Sok hasznos funkciót elbírna még, de valószínű annyira hobbistáknak van kitalálva, hogy egy komolyan fejlesztőkörnyezet adta lehetőséget aki hobbi szinten programozik, ők nem hiányolják. Igaz én is hobbi szinten vagyok még is hiányolok sok funkciót
(#9068) Teasüti
Nézegettem a bluetooth + wifi használatot. Erre is azt írják githubos kommentek, hogy sajnos nem nagyon megy együtt, mert elfogy a RAM.
Valamit ki kell találjak, mert jelenleg a socket szerver még se lesz jó. NTP szerveren keresztül akartam dátumot lekérni, ami UDP-n keresztül kommunikál. Ha a socket szervernek statikus IP-t adok, akkor arra jutottam, hogy bezavarhat az UDP-nek, mert nem frissül az idő adat. Ha nem statikus IP-t használok akkor jó, viszont a socket kliens ki tudja mikor gondol egyet és nem tud csatlakozni. Jelenleg fix IP-t adok a szervernek, a kliensbe beírom erre csatlakozzon és megy is. Ha kihagyom ezt a fix IP dolgot, félek bármikor előjön egy csatlakozási probléma, amikor nem tudja a kliens hova csatlakozzon. Nem gondoltam, hogy ennyi problémás lesz.Akik minimum 2 db ESP32-t használnak és ezek egymással kommunikálnak (hogyan teszik, Bluetooth, ESPNow, más?), plusz netre is akartak csatlakozni esetleg, ők milyen lehetőséget tudtak használni? Nem gondolnám, hogy én vagyok az első aki ilyet szeretne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest