Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Én tavaly nyár óta vagyok regisztrálva, és szoktam is olvasgatni az eBay topikot itt a PH-n, úgyhogy szoktam figyelni a határidőket.
Köszi.Más: Ez alapján a videó alapján összedobtam egy IR remote-os kapcsolást egy leddel, ahogy a videón is van, és működik is tök jól (ez majd jó lesz a szó-órámhoz fényerőállításnak, időbeállításnak, meg ami még eszembe jut
), viszont én a kondit kihagytam, nem tudom, hogy mennyire fontos. Olyat csinál, hogy valamikor kb. 10. gombnyomásra dob egy más hexa értéket, mint amit kéne, valamikor már 3.-ra. Ez betudható a kondi hiányának? Próbáltam más távirányítóval is, azzal is csinál ilyet. Másik IR vevővel nem próbáltam (nem találom, amelyiket múltkor láttam valahol, pedig van még egyem, az biztos). Kondit pl. itt sem használnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi.
ekkold