- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Minden segítséget, ötletet szívesen fogadok, úgyhogy köszi.
Ezt valamelyik hsz-emben írtam is, hogy szorzom annyival "time" értékét, amennyivel késik, én durván számoltam csak egyelőre, 30mp-et siet naponta a millis() nekem. Szóval akkor ez is járható út. Viszont a kb. 50 napos túlcsordulást hogy oldottad meg?Hogy érted, hogy ha áramszünet van, akkor is megy? Az Arduino-n lévő programot tudja futtatni olyankor is egy darabig elemről az RTC? Amúgy ez az eeprom, checksum, rutin, ezek nekem még kínaiak.
Tanultam suliban Mikrovezérlők-et, de a tanár valahogy úgy tanította, hogy nem tudott érdekelni, viszont most később az Arduino elkezdett. Amúgy arról az óráról ezek a szavak ismerősek, de nem tudom, mit jelentenek.
Írtam, hogy szobába lesz dísznek igazából csak, úgyhogy nem gáz, ha pl. havonta rá kell állítanom esetleg gombokkal.
Tehát végszónak: egyszerű óra, perc számláló órát szeretnék, 1 óra állító, 1 perc állító, illetve 1 másodperc nullázó gombbal, így könnyen rá tudok állítani, ha ne adj isten elkószálna az idő, vagy valamiért kikapcsolnám, ilyesmi. A programba írnék olyan parancsokat, hogy adott perckor adott ledek világítsanak. Ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest