Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
pigster
üzenetére
Eddig még soha nem használtam BT modult - bár többször terveztem- ,
de többször használtam más modulokat, amik soros vonalon kapcsolódnak. Nem UNO-hoz ugyan, de arduino lapokhoz.
Gyakori hibák okai voltak:
ZAJ!!!
Próbáld meg minél rövidebb madzaggal kötni az UNO-hoz, illetve a jel és a föld vezetéket összecsavarva vezesd oda.
Nekem volt, amikor a pullup segített.
Tapasztalatom szerint gyakran segített, ha a jel és a föld vezeték közé betettem egy ellenállást terhelésnek.
Van olyan projektem is, ahol a mai napig nem tudtam megoldani másként a zaj problémát, csak elemről való táplálással. (földhurok, vagy a fene tudja mi miatt).
Persze mindezek csak tippek, lehet, hogy a Te problémád egész másból adódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold