-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
fpeter84 #7454 üzenetére
Én is gondolkodtam a deep-sleep-el megvalósított energiatakarékos hőmérő megoldasomnál, hogy a DS18B20-nak valamelyik GPIO-ról adok VCC-t, de egyrészt egyébként is minimális a fogyasztása, másrészt időm nem volt még utánaolvasni/tesztelni, hogy mennyivel kellene előbb feszt adni neki, hogy a mért érték kinyerhető legyen belőle. Ez utóbbi idő bármekkora is, sokat vesztenék azzal, hogy ezalatt nem deep sleep-ben van az ESP8266. Így én ennél a projektnél elvetettem.
Persze, ha nem a minél alacsonyabb fogyasztás a cél akkor abszolút korrekt megoldásnak érzem én is, ha az esp8266 által biztosított áramerősség elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged