- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
Tévedés ne essék, én nem vettem soha ilyen kitet, általában külön-külön vásárolom meg azt ami kell, vagy amire szemet vetek, különösebb előzetes cél nélkül. Bár ha belegondolok, így is van jelenleg kb. annyi "lomom" mint amennyit a nagyobb kit tartalmaz, legalábbis darabszámra.
Motor:
Az a kis motor alkalmas lehet pwm-mel való kisérletezgetéshez, vagy bármi meghajtásához, amit teljesítményben elbír. Neked van ilyen több is, de a legtöbb háztartásnak azért ez nem széria tartozéka.Lassú "normál" DC motor (sajnos) nem létezik. A kellő nyomatékot mindenképpen hajtóművel, áttétellel kell kicsiholni.
Műanyag fogaskerekeket rá lehet erőltetni - esetenként ragasztani - a motor tengelyére, persze ez a megoldás csak kisebb meghajtó erőt igénylő dolgokhoz használható.
Ha a tengelyvég nincs profilosra kiképezve, akkor segíthet egy "nút" beköszörülése. Ez valamelyest növeli a terhelhetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest