Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Akkor megsem megy jol!"
Félreértesz.
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.Gugliztam a témában, és sok hasonló kérdést találtam. Van, ahol kondi + diódát javasoltak megoldásként, van, ahol külön tápot a lapnak és a motoroknak. Előbbihez most nincs itthon schottky diódám, de az utóbbi tűnik a legbiztosabb megoldásnak, csak ezzel az a probléma, hogy egyrészt súly/helyigény miatt 1 cellával szeretném megoldani, másrészt ha két egyforma cellát használnék, a motoré biztosan előbb kezd merülni, és akkor megint ott tartok, hogy nincs közös potenciálon a szervó tápja a vezérlőjellel, és mi van, ha a vezérlőjel magasabb, mint a szervó Vcc-je? Nem hiszem, hogy egy szervó tervezésénél számolnának ezzel a lehetőséggel, inkább gondolom, hogy megpörkölődik a szervó elektronikája. Erről empirikus úton tudnék legkönnyebben meggyőződni, csak sajnos nincs feláldozható szervóm.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.
ekkold