Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Én azt olvastam, hogy ilyen túlmerülés után minél gyorsabban töltőre teszem, annál nagyobb az esélye, hogy megmenekül.
Folyamatosan figyeltem töltés közben, nem volt még csak langyos sem, csak a vége felé langyosodott kicsit (4V körül, de az természetes).
Azt nem tudom, hogy mennyit csökkent a kapacitása, nincs olyan műszerem, amivel mérni tudnám, igazság szerint azt sem tudom, előtte mennyi volt, mivel mint írtam, egy rossz akksiból szedtem ki.
Az önkisülése nem nőtt meg feltűnően, egy nap alatt talán 0,02 V-ot csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gustard x18
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az önkisülése nem nőtt meg feltűnően, egy nap alatt talán 0,02 V-ot csökkent.
ekkold