Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Tankblock
üzenetére
Igaz, viszont smarthome rendszernek ott van a FHEM és társai. Biztosan egyszerűbb lenne előkészített alkalmazásokat bedrótozni, de még ha az elején bugos is lesz, szeretném magamnak megcsinálni. Így korlátlanul tudom fejleszteni és úgy ahogy nekem tetszik. Az én néha túlkomplikált logikámmal, néha fura megoldásokkal, de az én gondolatmenetem szerint megy.
A googlenak van profi megoldása, kommunikál az okos háztartási gépekkel stb, ilyen szintre valszeg sosem fogok eljutni, de kifizetni se nagyon "szeretném"

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold