Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250
üzenetére
autó követő:
a témán én is gondolkodtam. A gondom az ardus gps modullal volt. Amint fedett helyen vagyok, vagy csak a kesztyűtartóban vége a dalnak.
Én telefonnal indultam el, androidon:
http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/android-wheres-my-car.htmltávlati cél: gps tracker - azaz a saját pozícióm feldobni ThingSpeakre, majd az otthoni szerver percenként összehasonlítja az én akt. pozícióm a fix otthoni pozzal. Ekkor kapok egy értéket, h otthon/otthon közelében vagyok. Ha nem is használható ez a bool ajtónyitásra, de plusz 1 feltételnek tökéletes.
Az app inventor blokkos programozása egy rossz vicc, de meglepően sokat tud és nem kell hozzá ismerni az android mélységeit, ezért tetszett meg. (mert még abba is komolyabban belekezdeni nincs kapacitásom, meg annyira nem is érdekel)
van 1 ilyen kész "kódom", ha érdekel megosztom veled (max screenshoton, ha más módot nem találok)
nekem esp-vel nem sikerult W5100-zal egy webserver + tcp klienst összehozni. Minden összeakadt mindennel
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Steam topic
- Peugeot, Citroën topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Eredeti játékok OFF topik
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- További aktív témák...
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
ekkold