-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Ha már szóba került az ESP12E/F, a "fehér kártya" , a NodeMCU vagy éppen a Wemos D1...
A "fehér kártyán" nem található kivezetések a pirossal bekarikázottak (bocs' a képekért":
Ezek a NodeMCU kártyán itt szerepelnek:
Az addig rendben van, hogy a bekarikázott MOSI, CS, MISO, SCLK lábakat a beépített flash-sel való kommunikációhoz használja az ESP, ezért gubanc lehet a használatukból. A nagyobb problémám az, hogy a GPIO10 és GPIO9 lábakat sem tudom használni (3 db NodeMCU-n próbáltam. Sikerült valakinek?Egy SPI-s tapis TFT LCD-vel szórakozom (sikerült találni hozzá egy brutális sebességű könyvtárat, ehhez viszont faragni kell a tapi illesztőjét), nem maradt túl sok szabad portom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest