Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Időkapcsolót kellene gyártanom egy arduinoból egy floráriumba. RTC modul van, ebből kellene az időt kiolvasni. Hétköznaponként reggel 7:30-tól 21:00-ig, hétvégén 9:00-től 21:00-ig kellene világítani egy lámpának (= egy digitális kimenetre kötött relé LOW állásban van). Ha marad még hely, akkor egy másik érzékelőt (DHT22 páramérő) is kellene figyelnie, és értékétől függően egy másik relét kapcsolgatni (80% alatt bekapcsol, 92% fölött kikapcsol). Ez a része már megvan, pár sor az egész.
Nézegettem cron kódokat, de annyira túlbonyolított nekem, meg túl sokat is tud, hogy nem mélyültem bele.
Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Gigabyte alaplap topik
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold