Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy szervóm, amit elsőre véletlenül rosszul kötöttem be, felcseréltem két vezetéket, a vezérlést és a gnd-t (a vcc a helyére került). A kérdés, hogy elromolhatott-e emiatt? Mozogni ugyanis mozog, miután rendesen bekötöttem, lehet vezérelni is, és azt csinálja, amit kell, kivéve, hogy álló helyében folyamatosan morog. Ha kézzel arrébb forgatom, van, hogy abbahagyja. Vagy 10 éve rendeltem egy meg nem valósult projekt kapcsán, és sosem próbáltam ezelőtt, hogy jól működik-e, ezért kérdezem, hogy lehet, hogy eleve silány minőség volt, esetleg megromlott a szekrényben (elég nedves a ház), vagy ennyitől elromlott (kb. 10-20mp-ig hagytam rajta fordítva, mire rájöttem). Esetleg hosszú a kábel (kb. 25cm, árnyékolás nélkül) és összeszed vmi zajt?
Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem: a digitális szervók vezérlése különbözik az analógoktól, vagy pont ugyanúgy kell azokat is vezérelni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold