- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok.
Először is az elcsépelt BUÉK
Van 3 DHT22 típusú szenzorom, amikkel ma jutottam el odáig, hogy van időm foglalkozni velük egyszerre történő használattal kapcsolatban. Az elmúlt hetekben a szekrényben pihentek, érkezési sorrendben teszteltem mindet, ahogy jöttek. Külön-külön a hőmérsékletek jók voltak, viszont a páratartalom mindnél eltért 20-20%-nyi mértékben. Pl: egymás mellett mértek egyszerre 25-44-65% páratartalmat, Ma akartam csinálni egy konyhasós-oldatos "kalibrációt", hogy megtudjam mi a helyzet velük. Összeraktam a "rendszert", és szépen megkaptam soros monitoron mindhárom szenzortól, hogy "Failed to read from DHT #"
A szenzorok ígynéznek ki, lefotóztam őket:A kérdés:Ezek most kiégtek, azért vannak elszineződve a lábak körül a nyákok, vagy mi? Ha leszedem a nyákról magát a szenzort, az még működhet, vagy valszeg az is kuka?
5,5-5V-al voltak megetetve külső tápról, nem az arduino-ról, párhuzamosan voltak bekötve, és1 kivételével nem is melegedtek. Ahogy az egyik melegedett, már húztam is le a tápról őket.
Ilyen tápról kapta az áramot:
A véleményt,segítséget, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest