Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok.
Először is az elcsépelt BUÉK
Van 3 DHT22 típusú szenzorom, amikkel ma jutottam el odáig, hogy van időm foglalkozni velük egyszerre történő használattal kapcsolatban. Az elmúlt hetekben a szekrényben pihentek, érkezési sorrendben teszteltem mindet, ahogy jöttek. Külön-külön a hőmérsékletek jók voltak, viszont a páratartalom mindnél eltért 20-20%-nyi mértékben. Pl: egymás mellett mértek egyszerre 25-44-65% páratartalmat, Ma akartam csinálni egy konyhasós-oldatos "kalibrációt", hogy megtudjam mi a helyzet velük. Összeraktam a "rendszert", és szépen megkaptam soros monitoron mindhárom szenzortól, hogy "Failed to read from DHT #"
A szenzorok ígynéznek ki, lefotóztam őket:
A kérdés:Ezek most kiégtek, azért vannak elszineződve a lábak körül a nyákok, vagy mi? Ha leszedem a nyákról magát a szenzort, az még működhet, vagy valszeg az is kuka?
5,5-5V-al voltak megetetve külső tápról, nem az arduino-ról, párhuzamosan voltak bekötve, és1 kivételével nem is melegedtek. Ahogy az egyik melegedett, már húztam is le a tápról őket.
Ilyen tápról kapta az áramot:
A véleményt,segítséget, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold